Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de fashion ben ik superblij om mijn passie op deze manier vorm te mogen gaan geven.

Bij NEXT BY NIC vind je een hoogwaardige selectie vintage kleding, schoenen, tassen en accessoires van eigentijdse gerenommeerde topmerken en hippe labels waarvan de collectie vrijwel wekelijks wisselt.

We kennen het allemaal.. je hebt met veel enthousiasme iets moois gekocht, en vervolgens blijkt het toch niet lekker te zitten, je voelt je er niet prettig in óf bent er sneller op uitgekeken dan gedacht..! Gevolg? Je mooie dure aankoop blijft in de kast hangen. Dat is natuurlijk doodzonde, maar met ingang van heden niet langer een probleem: je brengt je item in, NEXT BY NIC verkoopt het en jij kunt weer wat anders aanschaffen!

Deze luxeproducten zijn van dermate hoog kwalitatief niveau dat ze uitermate geschikt zijn voor een ‘tweede leven’. Vaak nog zo goed als nieuw en in goede staat, wat eigen is aan de duurdere merken, ze doorstaan vaak de “tand des tijds”. Duurzaam hergebruik van deze kleding is daardoor goed mogelijk en wordt steeds meer als het ‘nieuwe normaal’ gezien. Hét bewijs dat exclusieve kleding en betaalbaarheid wel degelijk hand in hand kunnen gaan.


NEXT BY NIC is gelegen aan de gezellige Ginnenkenweg (31) in Breda en een paradijsje voor liefhebbers van haute couture, vintage en mooie items en ademt elegantie! Kom snel eens kijken.

Liefs Nicole