Wardrobe organizing

“Een betere wereld begint in jouw kledingkast”

Je garderobe is onderhevig aan verandering. Wellicht is je kledingmaat veranderd, of heb je privé of zakelijk gezien een andere uitstraling nodig. Misschien ben je gewoon heel slecht in het wegdoen van kleding.
Veel kledingkasten zijn ongeorganiseerd, overvol en wellicht incompleet. Jammer, want zo kost een outfit uitzoeken onnodige irritatie en teveel tijd.

Heb jij ook geen overzicht meer in je garderobe, moet deze hoognodig geüpdate worden maar zie je er als een berg tegenop?
Geen zin of geen tijd om dit opruim dilemma te gaan organiseren? Vind je het lastig om dit alleen te doen? 

Is deze situatie herkenbaar voor jou? Maak dan een afspraak ….. samen screenen & organizen we je garderobe weer tot een overzichtelijk kast, kijken welke “basics” nog van toevoeging zouden kunnen zijn, en nemen we afscheid van oude liefdes.

Ik ontzorg je door je overbodige pre-owned luxury stukken direct mee te nemen en op consignatiebasis voor je door te verkopen in mijn zaak NEXT BY NIC, wat eruit gaat krijgt een nieuw leven, duurzaam, en tevens levert het op deze manier ook nog wat voor je op.
Hoe heerlijk is dat? Een opgeruimde kast én wat eruit komt ook gelijk van de vloer en je huis uit.

Niet alleen je garderobe, maar voor alle ruimtes in je huis waar je rust wilt creëren, kunnen we je helpen met het organiseren van je spullen. Ook voor stylingservices kun je ons inschakelen. Informeer naar wat wij kunnen betekenen voor jou.

Klik hier voor de tarieven